over

over mij 

Ik, Claudia van Luijk (5 januari 1974), schrijf sinds ik kan schrijven. Vroeger met potlood en bijpassend gummetje in mijn dagboek of iemand anders z’n Poësie-album:)) Nu achter een laptop. Een noodzakelijk iets om mijn gedachten op de juiste plek te zetten.

In 2014 verhuisde ik met mijn toenmalige partner en ons zoontje Fadi (2011) vanuit Amsterdam-Centrum naar een klein dorp in Midden-Portugal. Tijdens deze periode ontstond Anders leven in Portugal, een blog waarin ik mijn leven in Portugal beschrijf en verwerk.

Naast schrijven, is mijn werk een groot en belangrijk deel van mijn leven. Boutique Guesthouse Quinta Ninho d’águia is een verlengstuk van wie ik ben en hoe ik dingen zie. Mijn wens om een oud huis te verbouwen heb ik tijdens de laatste 5 jaren kunnen realiseren. Het is een levensproject met nog heel veel potentie, en dat nog lang niet op z’n eind loopt :))

Nog wonende in Amsterdam heb ik de allround fotografie opleiding aan “Foto Academie Amsterdam” afgerond. Ik heb altijd veel interesse en gevoel voor beeld gehad. Maar in de loop der tijd begreep ik dat mijn passie uitgaat naar wonen en interieur. In mijn twintiger jaren verslond ik dan ook alle mogelijke interieurmagazines, waar ik beelden en vormen uitknipte ter inspiratie of van wat ik graag wilde ‘hebben’. Ik had namelijk gelezen dat wanneer je iets wilt bereiken, je je dat beeld moet visualiseren. En weet je? Het werkt; ik heb me suf gevisualiseerd.

Na al die jaren plaatjes een plek te hebben gegeven, leef ik het leven dat ik graag wil leven…

Liefs, Claudia

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: